Førerhund overfaldet af hidsig hund

Blind dames hund overfaldet i Kalundborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokalpolitiet i Kalundborg vil gerne i kontakt med vidner til et hunde-overfald på en blind dames førerhund på Møllebakken i Kalundborg onsdag ved 12.45-tiden. Det skriver Nordvestnyt.dk.

- Hun kom gående med sin sorte labrador-førerhund på stien syd for cirkuspladsen på Møllebakken, da der pludselig kom en anden hund farende og overfaldt førerhunden. Hun mener, at der muligvis kan være tale om en kamphund, men hun kunne jo ikke se den, fortæller politiassistent Sune Sjöberg fra Lokalpolitiet i Kalundborg til Nordvestnyt.dk.

- Der kom to unge mænd og hjalp hende med at fjerne den hidsige hund fra labradoren, og dem vil vi meget gerne i forbindelse med. Måske har de set noget - måske ved de, hvad det var for en hund, siger Sune Sjöberg.

Førerhunden blev bidt temmelig voldsomt bag på i højre side og har været i dyrlægebehandling på Kalundborg Dyreklinik, hvor den skal fortsætte behanding i de næste dage for at undgå betændelse.

Den har fået sat clips i for at holde såret lukket og har det efter omstændighederne godt, oplyser Sune Sjöberg.

Labrador-tæven er godkendt som førerhund af Dansk Blindesamfund og har hjulpet den blinde 44-årige kvinde i fire et halvt år, fortæller politiassistenten til Nordvestnyt.dk.