Fodboldbane pløjet op af hærværksmænd

Hærværksmænd på knallert har pløjet fodboldbanen i Kirke Helsinge op og sat så dybe spor, at det kommer til at påvirke forårssæsonen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Græsset er knap så grønt på fodboldbanen i Kirke Helsinge for tiden.

Ukendte gerningsmænd har hærget plænen, der nu er så ødelagt, at formanden for Kirke Helsinge Idrætsforening (KHI) frygter for forårssæsonen.

- Jeg skal love for, at da jeg kom herud i mandags, at det ikke så godt ud. Uhyggeligt syn faktisk, siger formand Poul Keinicke.

- Jeg vil skyde på, at det her vil være synligt hele foråret. Det kan sagtens vise sig at have konsekvenser for vores opstartskampe til april bliver udsat.

Sandsynligvis knallertkørere

Politiet regner med, at gerningsmændene har kørt rundt på fodboldbanen med knallert, og at de dybe spor stammer fra dækkene. En nabo til fodboldbanen hørte natten til fredag knallertlarm.

- Det, der er sket, er at der er nogle drenge, der er kørt ind og pløjet den op. Det er lokale, der gør sådan noget. Der er nogle, som kører på ulovlige knallerter her omkring. Dem er vi opmærksomme på, siger politiassistent Svend Erik Autzen.

Hellere på boldbanen end på knallerter

Poul Keinicke håber mere på dialog end straf.

- Jeg håber bare, at vi finder ud af, hvem der gjorde det og får en snak med dem om, hvad fornuft der er i at lave sådan nogle ting. Hellere få dem ud med os på fodboldbanen. Det ville da være sjovere. Sikkert også for dem.