¨

Efterlyser vidner til overfald på kondiløber

Foto: TV ØST

Politiet efterlyser vidner til et overfald på en 18-årig kvindelig kondiløber. Overfaldet fandt sted torsdag aften i Høng.

Den 18-årige kvinde løb på en sti syd for et boligområde ved Tovesvej i Høng omkring klokken 8 om aftenen, da hun blev udsat for overfaldet.

Midt under sit løb blev hun skubbet i ryggen, og da hun vendte sig om, blev hun slået flere gange i ansigtet af en ukendt mand. En anden gerningsmand blokerede samtidig vejen for hende, så hun ikke kunne komme væk. Efterfølgende væltede de to mænd hende omkuld og sparkede hende.

Ifølge kvinden var de to mænd sure over, at hun ikke havde reageret, da de kaldte på hende. Noget hun ikke havde bemærket, da hun løb med musik i ørene.

Efter overfaldet løb de to mænd fra stedet. Kvinden kom ikke alvorligt til skade ved overfaldet, men slap med ømhed og blå mærker.

Signalement:

Begge mænd var omkring 18 år gamle, omkring 170-180 cm høj og danske af udseende.  Den ene var almindelig af bygning og iført mørkt tøj. Den anden gerningsmand bliver beskrevet som kraftig af bygning. Ifølge kvinden lugtede de begge af hash.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører meget gerne fra personer, der kan have oplysning om de to gerningsmænd eller sagen. De kan kontaktes på telefon 114.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App