¨

Danmarksserieklub anklages for økonomisk fusk

Foto: TV ØST

Danmarksserieklubben Svebølle anklages ifølge Nordvestnyt.dk for at betale spillerne fra to kasser.

Rygterne har længe svirret om sorte penge i Svebølle. Og nu fortæller flere kilder til Nordvestnyt.dk, blandt andre den tidligere spiller i klubben Stephen Jensen, om hvordan spillerne dels får helt lovlige penge fra klubben og dels et kontant beløb delt ud af sportschef Torben Jørgensen.

Det lugter unægteligt af sorte penge, men det vil Stephen Jensen ikke kommentere.

Klubbens formand Claus Paulsen afviser ethvert kendskab til andre penge end de 12.000-16.000 kroner som nogle spillere helt i overensstemmelse med DBU's regler får per halvsæson.

- Jeg kender ikke til, at det foregår. Og hvis jeg var vidende om, at det skete, ville jeg ikke synes om det. Jeg har før spurgt Torben Jørgensen, om det er tilfældet, og det har han svaret nej til. Vi går som bestyrelse meget op i, at der er rene linjer. Vi vil ikke være med til noget fittelifut, og alt indberettes til skattevæsenet, siger formanden til Nordvestnyt.dk.

Også Torben Jørgensen afviser påstanden, som senest er fremført af Stephen Jensen:

- Ha-ha, siger Stephen det? Det må stå for hans egen regning. Han tænker formentlig på de penge, jeg har betalt spillerne for at servere og hjælpe til ved nogle af de arrangementer, jeg laver som bijob. Jeg tror, at at alle spillerne var med. Det var vist et par gange i november, og jeg gav pengene til bødekassen. Det er såmænd det, der foregår, parerer Torben Jørgensen ifølge Nordvestnyt.dk.

Stephen Jensen forlod Svebølle sammen med Morten »Mini« Larsen få uger før sæsonstarten og spiller nu i stedet i serie 1 for TFC Odsherred. Og det skyldes netop en tvist om økonomien, da klubben ikke som aftalt ville betale for alle sæsonens ni måneder:

- De sagde, at vi kunne få for otte og en halv måned, hvis vi var heldige, refererer Stephen Jensen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App