Berlingske Media starter helt ny avis i Kalundborg

Januar 2010 udkommer det allerførste nummer af en helt ny lokalavis i den vestsjællandske Kalundborg Kommune.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ugeavisen for Kalundborg Kommune er navnet på den nye distriktsavis, der bliver kanal for nærkontakt mellem forretninger, foreninger og kommunale myndigheder og så kommunens borgere. Ambitionen er også at bringe et frisk pust af journalistiske nyheder fra erhvervslivet, detailhandlen, kommunen, forlystelses- og foreningslivet - samt være et levende forum for debat både i avisen og på avisens hjemmeside, der bliver en del af dinby.dk.

- Jeg er glad for, at vi her midt i en krisetid kan lancere en ny avis til gavn for borgerne i Kalundborg kommune. Det er en del af vores strategi at udbygge vores netværk af ugeaviser rundt omkring i landet godt understøttet også af vores digitale community på www.dinby.dk, og Kalundborg har brug for en stærk og uafhængig lokalavis,  siger koncernchef Lisbeth Knudsen.

Direktør for Berlingske Lokalaviser, Gorm Wesing Flyvholm siger:

- Vi har allerede fået etableret en rigtig god forbindelse til lokalområdets mange aktører, og vi er på den baggrund meget optimistiske på vegne af den ny avis. Vi ser frem til et spændende og givende samarbejde med borgerne, de handelsdrivende, foreningerne og naturligvis selve kommunen.