Ali hjemme igen (Video)

Stor glæde i Svebølle. Den lille dreng, som i sidste uge blev skambidt af to muskelhunde, er hjemme igen. Men familien vil flytte for at få oplevelsen på afstand

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fire-årige Ali er igen hjemme i Svebølle og kan nyde familiens kærlighed i vante omgivelser.

- Han er glad, og vi er også glade for at have ham hjemme igen. Han har savnet sine søskende, siger Alis mor, Rima Al Khady.

Se indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:video_mangler:090721_ali.flv]

For en uge siden kom han alvorligt til skade, da han gik ind for at besøge en nabos søn. To amerikanske bulldogs bed og ruskede Ali, der siden har været indlagt på Rigshospitalet med sår på ryggen, maven og i baghovedet, og det venstre øre var flået halvt af. Men selv om der kører en sag efter overfaldet, så har familien det godt med naboen.

- Vi er stadig gode venner. Hun har besøgt os og givet legetøj og blomster, fortæller Rima Al Khady.

Men episoden sidste tirsdag har ændret familiens hverdag. På trods af at de to muskelhunde er blevet aflivet, er børnene stadig meget nervøse for at gå i området. Familien har nu valgt at flytte. Det er for hårdt hele tiden at blive mindet om den frygtelige oplevelse.

Torsdag skal Ali have fjernet stingene fra øret, og ifølge lægerne skal han nok komme sig over de fysiske skader fra angrebet.