27-årig overfaldet i eget hjem

En 27-årig mand fra Gørlev blev tidligt mandag morgen overfaldet af to jævnaldrende mænd på sin adresse. Politiet efterlyser vidner med oplysninger i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Klokken lidt over fem mandag morgen henvendte et vidne sig til politiet, fordi han havde bemærket, at der var tumult på en adresse ved Dybekær i Gørlev. 

Det oplyser vagtchef Lasse Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi tager ud til stedet og taler med en person, som bor derude. Han er blevet opsøgt af to personer på adressen og i den forbindelse bliver han tildelt slag i ansigtet, fortæller Lasse Jensen.

Manden, der bor på adressen, er 27 år. Udover at være blevet udsat for vold, er han ifølge politiet også blevet truet, og gerningsmændene har smadret flere ruder på adressen.

To mænd er sigtet 

Umiddelbart efter overfaldet lykkedes det politiet at lokalisere de to personer, som politiet formoder står bag overfaldet.

- På baggrund af signalement og beskrivelse får vi standset et køretøj nede omkring Slagelse, hvor vi mener, at vi har fat i de to personer, det handler om. De er blevet anholdt og sigtet for forholdet, siger Lasse Jensen.

Læs også
Voldsom røg: Båd i brand på havet
Læs også
Voldsom røg: Båd i brand på havet

Det drejer sig om to mænd på henholdsvis 26 og 27 år, der begge er fra Slagelse-området. 

Politiet vurderer ifølge vagtchefen, at de involverede parter kender hinanden.

- Vi ser det ikke som et helt tilfældigt overfald, men vi har ikke klarlagt relationen endnu, lyder det.

Søger vidner

De to mænd er efterfølgende blevet løsladt igen, men de er fortsat sigtet i sagen.

Ifølge vagtchefen vil der nu foregå en efterforskning for at få klarlagt præcist, hvad der er sket derude med henblik på at vurdere, om der skal rejses tiltale af de to sigtede.  

Læs også
To mænd varetægtsfængsles for bortførelse af 10-årig pige
Læs også
To mænd varetægtsfængsles for bortførelse af 10-årig pige

Af hensyn til den videre efterforskning er politiet derfor også meget interesserede i at høre fra naboer eller andre personer, der kan have oplysninger med relation til sagen.

- Det er for at få klarlagt, hvad der reelt er sket derude, og om der er noget, vi ikke har hørt om endnu, siger Lasse Jensen.

Hvis man har oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på telefon 1-1-4. 


Nyhedsoverblik