¨

15-årig stak 14-årig i ryggen med køkkenkniv

Foto: TV ØST

Natten til lørdag endte et tilsyneladende festlig lag blandt unge i Høng med dramatisk knivstikkeri i Høng. 15-årig surrogatanbragt i 4 uger.

En 15-årig dreng blev lørdag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør sigtet for kvalificeret vold efter et knivstikkeri natten til lørdag i Høng. Han blev ved grundlovsforhøret surrogatanbragt i 4 uger på grund af hans alder.

- Vi blev kaldt ud til en adresse i hovedgaden i Høng klokken 02.36 via 112, hvor en 15-årig dreng havde stukket en 14-årig dreng i ryggen med en stor kniv - tilsyneladende en køkkenkniv, oplyser vagtchef Lars Mogensen.

Der var, ifølge vagtchefen, cirka 5 personer til stede, da politiet nåede frem til stedet.

- Ifølge vidnerne på stedet, så var de unge mennesker samlet på en adresse i hovedgaden. Den 14-årige og den 15-årige blev tilsyneladende uenige om noget, hvorefter den 15-årige forlod rummet og kom tilbage kort efter med en stor kniv i hånden. Det fik alle til at flygte ud af huset - og udenfor huset stak den 15-årige dreng så den 14-årige i ryggen med kniven - og derudover tildelte han ham også spark, fortæller Lars Mogensen.

Offeret, den 14-årige, fik en 2½ centimeter lang og ½ centimeter dyb flænge i ryggen af knivstikket.

- Ifølge oplysningerne fra Slagelse Sygehus har knivbladet formentlig ramt rygsøjlen, hvilket har gjort, at offeret har sluppet meget heldigt. Vi kunne have risikeret at have stået med en drabssag, fortæller han.

Den 14-årige er blevet behandlet på skadestuen for stiksåret og formentlig et par bukkede ribben.

Vagtchefen kunne ikke oplyse, hvordan den 15-årige stiller sig til sigtelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App