Svinesteg med grøn sovs

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

OPSKRIFT:Gris med chili og koriander

I kg svinefilet6-8 skiver Serrano skinke2røde chilifrugter1 bdt. Frisk koriander3 scalotteløg

2 bk babymajsEt halvt knoldselleri

3 dl hvidvin3 dl fløde40 gr smør2 Potter brøndkarse

Skær chilifrugten op på midten og fjern de små korn Hak chili, scalotteløg og frisk koriander fint Skær en lomme ca halvvejs ned i kødet og kom chiliblandningen godt ned i Kom skiver af Serrano skinke henover stegen. Steg i ovnen på 200 gr i ca 35 minutter.

Del babymajs på tværs og skær knoldselleri i tykke strimler. Steg grøntsagerne af på panden og tilsæt tilsidst finthakket koriander.

Sauce : Kog hvidvin ned, tilsæt fløde og afkoget fra stegen i ovnen. Blend saucen med brøndkarse og smør.

Server med grøntsagerne i bunden af tallerkenen , med tykke skiver af stegen og den grønne sauce rundt om.

Velbekomme


Nyhedsoverblik