OPSKRIFT:Gris med chili og koriander
I kg svinefilet6-8 skiver Serrano skinke2røde chilifrugter1 bdt. Frisk koriander3 scalotteløg
2 bk babymajsEt halvt knoldselleri
3 dl hvidvin3 dl fløde40 gr smør2 Potter brøndkarse
Skær chilifrugten op på midten og fjern de små korn Hak chili, scalotteløg og frisk koriander fint Skær en lomme ca halvvejs ned i kødet og kom chiliblandningen godt ned i Kom skiver af Serrano skinke henover stegen. Steg i ovnen på 200 gr i ca 35 minutter.
Del babymajs på tværs og skær knoldselleri i tykke strimler. Steg grøntsagerne af på panden og tilsæt tilsidst finthakket koriander.
Sauce : Kog hvidvin ned, tilsæt fløde og afkoget fra stegen i ovnen. Blend saucen med brøndkarse og smør.
Server med grøntsagerne i bunden af tallerkenen , med tykke skiver af stegen og den grønne sauce rundt om.
Velbekomme