.
.
Julefrokosten - 4 slags sild
1 kg sild i filet (Ca 250 gr til hver ret)RugbrødSkær de marinerede sild i mundrette stykker
Sild med solbær sennep og estragon:
1 scalotten3 kviste frisk estragon1 spsk sennep
Skræl og halvver bananscalotteløg- skær dem ud i grove stykker Hak estragon, kom det ned til løgene og tilsæt solbærsennep Rør i sildene
Sild med chili, koriander og ingefær:
1/2 rød chili ( eller efter styrke)1/2 bdt frisk koriander1 tsk ingefær
Skær chili i små stykker, tilsæt hakket koriander og ingefærpulver Kom over sildene
Sild med røgede mandler, bladselleri og basilikum:
100 gr røgede mandler1/2 bdt frisk basilikum3 bladselleri
Hak mandlerne fint, basilikum snittes groft og bladselleri i små stykker tilsættes
Sild med æbler og karry:
1 dl creme fraiche2 tsk ahornsirup1 tsk karry1 scalotteløg1 æble
Rør creme fraiche med lidt ahorn sirup og lidt karry Dernæst tilsæt finthakket scalotteløg og æbler i tern Rør i sildene
Rist små skiver rugbrød i ovnen så de bliver godt sprøde
Server med sprød rugbrød og almindeligt rugbrød - samt en god snaps ;)