.
.
Grillet Perlehøne med spidskåls salat
4 Perlehøne bryster8 stk Babymajs8 små gulerødder2 Peber frugter
1 dl Æblesirup1 dl sesam olie1 tsk sennepSaft af 1/2 citronSalt og peber
1 scalotteløg200 gr ærter
1,5 dl skyr1/2 bdt frisk estragon1 tsk sennep
1 Spidskål1 bdt Purløg1/2 dl olie
Start med at vaske grøntsagerne og skær dem ud i grove stykkerLæg dem på grillen
Tag perlehønebrysterne og læg dem i en fryseposeBank kødet fladt med en kagerulle eller lignende
Rør sirup og olie sammen, tilsæt citronsaft, sennep, samt salt og peberMariner brystet i blandingen
Grill Perlehønen i ca fem min på hver side
Skær scalotteløg i skiver og pil ærter fra bælgen
Lav en salat af finthakket spidskål ned grofthakket purløgTilsæt olie, salt og peber
Lav en dressing af skyr og sennep samt grofthakket estragon
Anret perlehønen med de grillede grøntsager ovenpåKom dressing ved og pynt med løgskiver og friske ærter
Du kan hente opskriften her