Perlehøne

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 .

.

Grillet Perlehøne med spidskåls salat

4 Perlehøne bryster8 stk Babymajs8 små gulerødder2 Peber frugter

1 dl Æblesirup1 dl sesam olie1 tsk sennepSaft af 1/2 citronSalt og peber

1 scalotteløg200 gr ærter

1,5 dl skyr1/2 bdt frisk estragon1 tsk sennep

1 Spidskål1 bdt Purløg1/2 dl olie

Start med at vaske grøntsagerne og skær dem ud i grove stykkerLæg dem på grillen

Tag perlehønebrysterne og læg dem i en fryseposeBank kødet fladt med en kagerulle eller lignende

Rør sirup og olie sammen, tilsæt citronsaft, sennep, samt salt og peberMariner brystet i blandingen

Grill Perlehønen i ca fem min på hver side

Skær scalotteløg i skiver og pil ærter fra bælgen

Lav en salat af finthakket spidskål ned grofthakket purløgTilsæt olie, salt og peber

Lav en dressing af skyr og sennep samt grofthakket estragon

Anret perlehønen med de grillede grøntsager ovenpåKom dressing ved og pynt med løgskiver og friske ærter

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik