Serie
I køkkenet

I Køkkenet - Rabarber desserter

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Rabarber trifli 2 bdt rabarber 75 gr brun farin 0,5 dl sirup Makroner Fløde Rens og skyl rabarberne Skær dem ud i mindre stykker Kom rabarberne i en stor tykbundet gryde med brun farin, sirup og lidt vand Kog op og lad det herefter simre ved mellemvarme ca 20 minutter til grødagtig konsistens men gerne med klumper. Lad den køle ned Smag grøden til undervejs og tilsæt evt mere farin Lav en trifli med rabarbergrød i lag i et glas, med knuste markroner imellem. Kom flødeskum på toppen Rabarbertærte 2 æg 200 gr flormelis 150 gr hvedemel 1,5 tsk bagepulver 200 gr marcipan 150 gr rabarber grød 50 gr smør Tænd ovnen på 175 gr varmluft ovn Pisk æg og flormelis sammen Bland mel med bageovn er og rør det i æggemassen Riv marcipanen groft på et rivejern og vend den i dejen Kom dejen i en smurt springform og tryk rabarbergrød godt ned i. Læg et par tynde skiver smør henover Bag tærten gylden i ca 30 minutter Server rygende varm eller lav to ad gangen og frys den ene. Kager med marcipan egner sig bestemt til nedfrysning.
22/1/2016

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.