¨

Serie I køkkenet

27:32

Dette afsnit

I Køkkenet - Jordbærdesserter

29/01/2016

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: 2,5 dl fløde 50 gr sukker 2tsk vanille sukker 2 bl husblas 0,5 liter vand 500 gr sukker 1 øko appelsin( skal og saft) 500gr jordbær 4 tsk vanillesukker 1 bk jordbær Frisk basilikum Peber Sukker Kog fløde op sammen med sukker og vanillesukker. Rør husblas i og hæld pannacottaen i små glas. Sæt dem på køl og lad dem stå mindst 4 timer. De kan med fordel laves dagen før. Kog sukkerlage op af vand, sukker, appelsinsaft, revet appelsinskal og vanillesukker Tilsæt jordbær og blend det hele godt. Kom ismassen i en ismaskine og rør isen til sorbet. Alternativt kan man lave isen i fryseren. Sørg for at røre i den cirka hver halve time Lav en salat af skyllede, kvartede jordbær. Kværn lidt peber henover og smag til med sukker og finthakket frisk basilikum Anret med jordbær på pannacottaen lidt jordbærsalat i bunden og jordbær sorbeten kugles op og lægges på. Velbekomme

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad. Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til. David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.

Alle serier A - Å