I køkkenet - Carpaccio

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bøf og carpaccio

Oksemørbrad med løg, parmasan ost og basilikum kan smage vidt forskelligt alt efter om man steger det som bøf eller serverer det råt som Carpaccio.

Carpaccio100 gr oksemørbrad pr person1 dl olieEn halv dl æbleeddikke50 gr parmesan

Salt og peber1 skalotteløg1 pt frisk basilikum

Skær meget tynde skiver af oksemørbraden og mas dem fladt ud på en tallerken.

Rør en dressing af olie, fint revet parmesan, æble eddike og smag til med salt og peber.

Mariner kødet med dressingen og pynt med groft hakket basilikum og finthakkede skalotteløg

Bøffer med bløde løg og basilikums sauce150 gr oksemørbrad pr person4 skalotteløg3/4 dl eddikke50 gr parmesan1 pt basilikum2 dl Fløde

Skær bøffer i ca 2 cm tykkelse og steg dem af på panden. Bøfferne steges færdige i ovnen, i ca. 5-7 minutter alt efter hvor røde de ønskes.

I mellemtiden skæres løg i grove skiver og steges af på panden i to-tre minutter. Hæld eddike over og lad det koge ned, kom parmesan over. Tag de bløde løg af og kom nu fløde på panden , sammen med grofthakket basilikum og lad det koge ind til cremet konsistens.

Server bøffen ovenpå de bløde løg med basilikums saucen rundt om.


Nyhedsoverblik