Ville stikke af fra politiet - havnede på mark

En 18-årig bilist forsøgte mandag at stikke af fra en patrulje. I stedet havnede han og kammeraten på en mark med deres bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et par unge mænd var lige kække nok, da de mandag aften forsøgte at stikke af fra politiet på Tuse Lågevej ved Holbæk. Klokken 20.24 bemærkede en patrulje en modkørende personbil, hvis fører så meget ung ud.

Da politiet havde vendt rundt og ville standse bilen, valgte chaufføren at sætte hastigheden op for at køre fra politiet. Politiet fulgte efter bilen, der fortsatte videre ad Nykøbingvej. Undervejs forsøgte han at spærre vejen for politibilen, men mistede kontrollen over bilen, der havnede ude på en mark.

Stjålne nummerplader

De 2 mænd fra bilen løb væk, men blev dog efter få hundrede meter indhentet og anholdt af politimændende. Føreren var en 18-årig mand fra Holbæk, der blev sigtet for kørsel uden førerret og for diverse overtrædelser af færdselsloven under flugten fra politiet.

Passageren i bilen var en 20-årig mand fra Holbæk. Ved den nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at den var forsynet med nummerplader, der var stjålet i Sorø 18. april i år.

De 2 mænd blev løsladt efter at være blevet afhørt af politiet. De kan dog forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.