¨

Varmestue i Holbæk fejrede 25 år

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Torsdag var det 25 år siden, at varmestuen i Holbæk åbnede. Det blev torsdag fejret med åbent hus.

For præcis 25 år siden åbnede Kirkens Korshær varmestuen i Holbæk. Det blev i løbet af torsdagen fejret med åbent hus for alle brugere, beboere, frivillige og venner af Kirkens Korshær. 

Samtidig blev de to frivillige hedder Grethe Olsen og Inga Bjørntoft hædret. De har været med fra første dag og kan således fejre 25-års-jubilæum som frivillige medarbejdere. 

- Ved middags tid har der været cirka 80 brugere og gæster til morgenbuffet, fortæller Korshærsleder Kjeld Lundorf. 

Billede 1

Lederen af Kirkens Korshær i Holbæk, Kjeld Lundorf, takker Grethe Olsen og Inga Bjørntoft, der har været frivillige medarbejdere i varmestuen fra første dag. Til venstre ses chefen for Kirkens Korshær i Danmark, Helle Christiansen. 

Billede 2

Formanden for Udvalget for Voksne, Pernille Kruse (V), overrækker Holbæk Kommunes gave til varmestuens brugere til Kjeld Lundorf. I baggrunden ses lederen af FrivilligCenter Holbæk, Jens Albagaard og korshærschef Helle Christiansen. 

Billede 3

Fortovet foran varmestuen er pyntet med en miniature-flagallé.

Kjeld Lundorf har oploadet videoen nedenfor via www.tveast.dk/sendvideo:

De to 25-års-jubilarer Grethe Olsen og Inga Bjørntoft får t-shirts og serverer stegt flæsk. Spillemanden Poul Hansen sørger for en god stemning i varmestuen, mens der var kirkeklokkekoncert i anledning af varmestuens 25 års fødselsdag ved organist Jytte Lundbak, Skt. Nicolai Kirke. I klippet spilles "Bamses fødselsdag".

01:10 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App