¨

Ung mor løsladt

Foto: TV ØST

En ung mor er løsladt efter at have siddet varetægtsfængslet for ruskevold mod sin baby.

Seks måneder bag tremmer. Så længe nåede en ung mor fra Holbæk at sidde varetægtsfængslet, efter at hun i slutningen af juni blev sigtet for at have ydet ruskevold mod sin to måneder gamle søn i april/maj-måned, skriver Nordvestnyt. Fredag blev den unge kvinde løsladt.

- Jeg kan bekræfte, at hun blev løsladt i fredags, men hun er fortsat sigtet i sagen, siger Klaus Munk, efterforskningsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi til Nordvestnyt.

Sagen har været længe undervejs blandt andet grundet de lægefaglige undersøgelser, der havde svært ved at bestemme årsagen til nogle skader på hjernehinden, som blev konstateret hos den lille dreng.

Ruskeriet har angiveligt været så voldsomt, at det lægefagligt blev vurderet, at babyen har været i livsfare, og politiet har derfor valgt at sigte kvinden for drabsforsøg.

Ifølge Klaus Munk er den endelige tiltale mod kvinden ikke blevet udarbejdet.

Han oplyser, at den kan ende med at være noget forskellig fra sigtelsen, men vil ikke kommentere sagens detaljer yderligere.

Selv om den 20-årige kvinde nu atter er ude i friheden, må hun vente flere måneder, før der bliver sat et endeligt punktum i sagen.

- Vi forventer at få berammet sagen for retten i maj-måned, oplyser Klaus Munk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App