Tredobbelt drab udløser ransagning i Holbæk

Politiet har ransaget Bandidos tilholdssted i Holbæk i forbindelse med sidste uge tredobbelte drab på Frederiksberg i København

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har onsdag formiddag ransaget rockergruppen Bandidos' tilholdssteder i Vanløse og Holbæk. Det sker som led i efterforskningen af sidste uges tredobbelte drab på Frederiksberg.

Det oplyser vicepolitiinspektør hos Københavns Politi Jens Møller.

- Vi kan sige, at det er os, der er ude og ransage. Det er i anledning af vores sag, siger han og tilføjer:

- Vi har ikke været ude og kigge efter personer. Men vi har været ude og kigge på stederne. Og det er det, som vi vil sige om det.

Massivt tilstede

Det var tre unge mænd, der blev fundet dræbt for en uge siden i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

De dræbte er 19, 23 og 24 år og har alle relationer til det københavnske rocker- og bandemiljø.

Obduktionen viste, at mændene er blevet dræbt af skud. Der er brugt både et jagtgevær med hagl og en pistol til at dræbe dem.

Våbnene er ikke blevet fundet i lejligheden. Politiet går ud fra, at gerningsmanden eller gerningsmændene har taget våbnene med sig.

Jens Møller vil ikke oplyse, hvorvidt politiet har beslaglagt noget ved onsdagens ransagninger hos Bandidos.

- Vi ingen kommentarer til det, vi eventuelt finder, siger han.

Skudt mens de sov

Politiet mener, at de tre mænd blev dræbt, mens de lå og sov. Et vidne har forklaret, at han omkring klokken 03.40 natten til onsdag så to mænd på et stillads ved bygningen.

Politiet har tidligere oplyst, at lejligheden på Christian Paulsens Vej ikke bærer præg af forudgående kamp, og at der heller ikke er tegn på indbrud.

Derfor er en af politiets teorier, at gerningsmanden eller gerningsmændene havde nøgle til lejligheden.

- Men vi efterforsker meget bredt og holder alle muligheder åbne, også hvad angår motivet, har Jens Møller tidligere sagt.

/ritzau/