Tidligere borgmester bliver ny udviklingsdirektør i sparekasse

Tidligere borgmester i Holbæk Kommune, Søren Kjærsgaard, bliver udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter otte år som borgmester i Holbæk Kommune har Søren Kjærsgaard nu fået nyt job.

Han skal nemlig være udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

- Vi får med Søren Kjærsgaard en stor og kompetent kapacitet med ombord på holdet, siger Lars Petersson, der er administrerende direktør i sparekassen.

quote Jeg er rigtig glad for, at jeg nu får mulighed for at kunne bruge de kompetencer, jeg har bygget op i mit politiske virke

Søren Kjærsgaard, ny udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn

- Han er den helt rigtige til stillingen, og den helt rigtige til at styrke Sparekassen Sjælland-Fyns lokale relationer i de områder, vi er til stede. Vi vil gerne være med til at sikre det bedst mulige samarbejde mellem offentlige og private virksomheder til glæde for væksten i lokalområderne.

Borgmester i otte år

Søren Kjærsgaard mistede borgmesterkæden ved det seneste kommunalvalg. 

Men netop hans baggrund som borgmester og at han er uddannet jurist er en fordel, lyder det fra den administrerende direktør.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg nu får mulighed for at kunne bruge de kompetencer, jeg har bygget op i mit politiske virke som blandt andet borgmester gennem otte år. Min vigtigste opgave bliver at sikre fremdrift i projekter med nye forretningsmuligheder i både offentligt og privat regi. Jeg ser frem til at få kortlagt de potentialer, som blandt andet ligger i samarbejdet mellem offentlige virksomheder og sparekassen. Jeg glæder mig til at samarbejde med direktionen og de mange andre medarbejdere. Det er et drømmejob for mig at kunne bidrage til at udvikle Sparekassen Sjælland-Fyns forretningsområder, siger Søren Kjærsgaard.

Søren Kjærsgaard træder ud af kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune ved udgangen af maj måned.