Svindler svindler igen

En tidligere dømt svindler fra Jyderup er igen aktiv. Således er et ungt par blevet snydt af manden, og i en klub fra Holbæk er de ligeledes rystede over at det lykkedes for svindleren at franarre dem flere tusinde kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Der kan ikke advares nok mod ham, han ødelægger jo folks tilværelse. Mikala Holm Poulsen forstår næsten ikke, at det kunne ske, at hun blev snydt af en manden fra Jyderup.

- Der var jo alarmklokker, der ringede. Men når jeg så undersøgte hans forklaringer, så holdt de jo vand, og så troede jeg på ham, siger hun i dag til TV2 Øst.

Familien Holm Poulsen troede ellers først, at de bare havde mødt en utroligt venlig og hjælpsom mand. De havde en Mercedes til salg i Den Blå Avis. Benjamin Poulsen havde netop åbnet et autoværksted. Manden fra Jyderup ville gerne købe bilen. Og han ville gerne bruge Benjamin Poulsen som mekaniker.

- Så skulle jeg lave hans Mercedes, og så skulle han købe en bil til, og så eskalerede det, han kom forbi 2-3 gange om ugen. Så manglede han biler, og så manglede han folk til sit nye firma, og han foreslog, at Mikala skulle ansættes som sekretær, fortæller Benjamin Poulsen i dag.

Mikala Holm Poulsen sagde sit job som buschauffør op. - Åh, det var som at blive ramt af en guldpil. Han tilbyder fast arbejde og faste arbejdstider og en masse personalegoder. Og jeg tænker, det kan man bare ikke sige nej til, vi har 2 små børn, og det kommer også dem til gode at jeg ikke skal arbejde i weekenden, siger hun.

Men kort efter viser det sig at manden er svindler og tidligere dømt for millionbedrag. Så nu står den unge kvinde uden job, samtidig med, at manden mangler at betale parret 7.000 kr. for en værkstedsregning

Tidligere har manden fra Jyderup blandt andre snydt et grøntsagspakkeri i Hørve, en modeljernbaneklub fra Svinninge, Røde Kors, Lammefjordscentralen og en lang række af enkeltpersoner. Også hos Dansk Kæledyrsforening kender de til svindleren. De betalte ham kr. 5300,- for at lave deres hjemmeside, siden har de intet hørt.

TV2 Øst har uden held forsøgt at få kontakt til manden på hans bopæl fredag.

Hos Midt- og Vestsjællands politi kender de udemærket til manden, de bekræfter at de har flere sager i gang omkring ham, men har ingen kommentarer