Stråtækt hus ædt af flammer

Et hus i Jyderup brændte torsdag aften ned til grunden. Stråtaget gjorde, at der ikke var meget for brandfolkene at stille op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et hus på Hejrebjergvej i Hallebyore ved Jyderup stod torsdag aften i brand, og der var ikke meget for brandfolkene at stille op, da de kom derud.

Meldingen løb ind klokken 20.29, da en genbo havde set et lysskær og opdaget ilden. På det tidspunkt havde flammerne allerede godt fat i huset, der var med stråtag.

- I og med at der var stråtag på, så var der ikke meget at gøre for brandfolkene. Det gik stærkt, og huset er brændt ned til grunden, lyder det fra Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen hjemme

Der var heldigvis ikke nogen hjemme, da branden brød ud, men politiet vil nu tage fat i husets ejere for at spørge dem, om de har mistanke om, hvad der kan have startet branden. Derudover skal der foretages undersøgelser, hvor blandt andet elinstallationer og brændeovn skal gås efter.

Huset ligger op af en skov, men trods gnister ud i træerne, bredte ilden sig ikke.

- Alt var jo plaskvådt på grund af al den regn, der kom i går, så der skete heldigvis ikke noget, siger Martin Bjerregard.