Stort presseopbud i Svinninge Bageri

Fredag middag var der et stort opbud af pressefolk hos Svinninge Bageri. Årsagen var besøg af Lars Løkke Rasmussen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag middag besøgte V-formand Lars Løkke Rasmussen Svinninge Bageri. Her kunne bagermester René Christensen sørge for opbakning til Lars Løkke Rasmussen i sin melding om, at det ikke kan betale sig at arbejde. 

René Christensen fra Svinninge Bageri fortalte, at han i i sidste uge havde jobsamtale med en pige, som angiveligt sagde, at der var for lidt forskel på at arbejde og være på "overførsel fra fagforeningen": 

- Jeg har siden i går fået rigtig mange henvendelser fra privatpersoner og virksomheder, som fortæller, at der er for lille forskel på at arbejde og være på overførsel. Der er alt for mange danskere, der er parkeret på kanten af arbejdsmarkedet. Vi skal have flere med, siger Lars Løkke Rasmussen.

Skal kunne betale sig at arbejde

- Det skal kunne betale sig at arbejde. Derfor skal vi tilskynde danskerne til at tage et arbejde ved at sætte skatten for de små indkomster ned, sagde Lars Løkke Rasmussen.

Han har fortsat ikke sat tal på, hvor han ønsker at placere sit "moderne kontanthjælpsloft", og hvor meget skatten på de laveste indkomster skal ned for at gøre det mere attraktivt at arbejde.

Kritik fra Thorning 

Det fik fredag endnu engang statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) til at kritisere sin modstanders plan for at være ukonkret, da hun fremlagde Socialdemokraternes valgoplæg på et pressemøde i Aarhus. Men det gør intet indtryk på Lars Løkke Rasmussen.

- Hvis det handler om at opnå en konkretiseringsgrad, som den Socialdemokraterne er kommet med i dag, så tror jeg, vi er milevidt foran, konstaterer han. /ritzau/