Skud affyret under slagsmål

Ifølge øjenvidner blev der tirsdag eftermiddag affyret skud under et slagsmål mellem to grupper af unge med indvandrerbaggrund i kvarteret Agervang i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet blev alarmeret omkring klokken 16.00, hvor en ældre beboer hørte skud i området. Politiet rykkede ud med flere betjente og hunde, men her var de unge flygtet fra stedet.

- Klokken 16.09 modtager vi en melding om slagsmål, og vi sender en patruljevogn afsted. Kort tid efter får vi endnu en melding, og denne gang er det om skud, og vi sender yderligere to vogne afsted, siger Indsatsleder fra Midt- og Vestsjællands Politi Steen Overstrup.

Ifølge øjenvidner var det et slagsmål mellem to grupper af unge med indvandrerbaggrund, der endte med, at der blev affyret skud. Et af øjenvidnerne fortæller til TV2 ØST, at en af de unge i slagsmålet først truer en fra den anden gruppe med pistolen, hvorefter han retter den op i luften og affyrer et skud.

- Jeg så seks til syv drenge stå og skændes, og så trak den ene en pistol og truede med den. Bagefter skød han op i luften, siger Ranand Zangana.

Politiets hunde fandt efterfølgende to knive og en kølle i området. Politiet ved endnu ikke hvor de to grupper befinder sig, men grupperne er ikke ukendte af politiet.

- Vi har en ide om, hvem de to grupper er, siger Indsatsleder Steen Overstrup.

Politiet ved endnu ikke, hvad motivet for opgøret er.