Sexforbryder får 4 år for grove ydmygelser

En 38-årig mand er blevet dømt for at have ydmyget en række piger og kvinder seksuelt og skal nu 4 år i fængsel for krænkelserne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 38-årig mand fundet skyldig i at have tvunget en række piger og unge kvinder til at ydmyge sig seksuelt, skriver dagbladet Nordvestnyt.

4 års ubetinget fængsel, en computer og fire eksterne harddiske konfiskeret og 120.000 kroner til fire kvinder som godtgørelse for tort.  

Sådan lød dommen onsdag eftermiddag ved Retten i Holbæk til den 38-årige Ingemann fra København, der blev fundet skyldig i en grov sex-sag, der handlede om systematisk udnyttelse af piger og unge kvinder.

Piger ned til 13 år

Ingemann har ved et tidligere retsmøde erkendt, at det var ham, der stod bag sex-overgrebene. Ved retsmødet udbad han sig 14 dages betænkningstid med hensyn til at acceptere eller anke dommen.

Dommeren lagde vægt på, at der er tale om mange forhold begået over en lang periode, om systematisk indsamling af billeder, om ulovlig tvang, og at kvinderne og pigerne var meget unge, helt ned til 13 år.

Truede med at offentliggøre film

Ingemann blev blandt andet fundet skyldig i at have lavet hemmelige videooptagelser af sex, han havde med en af de unge kvinder - optagelser, som han truede med at lægge på internettet, hvis hun ikke ville have sex med ham igen, skriver dagbladet Nordvestnyt