¨

Røveri mod Brugsen i St. Merløse

Foto: TV ØST

Personalet i Brugsen i St. Merløse blev tirsdag aften udsat for væbnet røveri.

Nordvestnyt.dk skriver at to røvere gik efter penge og cigaretter, da de kort før lukketid tirsdag begik røveri mod Brugsen på Ørnevej i St. Merløse.

De to mænd gik ind i forretningen, hvor de truede personalet med en kniv og et aluminiumsbat.

De sagde, at det var et røveri og rakte en Aldi-pose frem til personalet, der lagde pengesedler i posen. Den ene af røverne ville desuden kun have Prince-cigaretter.

De to røvere beskrives som:

A: Mand, dansk, under 25 år, 177-180 cm, meget tynd/spinkel, iført sort hættetrøje med hvidt logo i nakken (Street Wear) og bymotiv på maven. Under hætten havde han kasket med orange kant på skyggen. Han bar sorte solbriller, og havde et hvidt tørklæde med blå prikker for ansigtet. Røveren bar desuden blå hængerøvsbukser, hvidt bælte og hvide sko. Han var under røveriet bevæbnet med en alu-kølle.

B: Mand, dansk, under 25 år, 177-180 cm høj, meget tynd/spinkel og iført sort/grå hættetrøje med lynlås. Under trøjen havde han en hvid trøje med mønster. Han bar en sort hue under hætten og havde et rødt/blåt tørklæde for ansigtet. Han bar desuden hængerøvsbukser samt sorte skole- eller basketstøvler. Under røveriet var han bevæbnet med en lang køkkenkniv eller lignende.

De to røvere forsvandt fra stedet i ukendt retning.

Lokalpolitiet i Holbæk vil meget gerne tale med vidner, der har oplysninger i sagen. Især er politiet interesseret i at høre fra folk, der har bemærket de to røvere før røveriet, eller som eventuelt har set dem i nærheden af en bil.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App