¨

Rekordstor julehandel på nettet

Foto: TV ØST

Flere og flere vælger at købe julegaverne hjemme fra sofaen. Internetbutikkerne har i år haft rekordstor omsætning på julehandlen. Hos tøjfirmaet smartguy.dk i Jyderup har de solgt for næsten 60 procent mere i julemånederne i forhold til sidste år.

 

Det er slutspurt for de dovne, der skal nå at købe de allersidste julegaver på nettet. Og det er der rigtig mange, der har gjort. Hos Smartguy i Jyderup har langt flere nemlig klikket sig til julegaverne i år i forhold til sidste år.

- Vi har lavet en fremgang på 60 procent i forhold til sidste år. Der er virkelig kommet meget igennem, siger Christian Bjerre Kusk, der er direktør i Smartguy

Og Smartguy er langt fra de eneste, der har løbet ekstra stærkt op mod jul. Nye tal fra Foreningen for Distance og Internethandel, der er interesseorganisation for netbutikkerne, viser, at 20 procent af alle internet butikker i Danmark minimum har solgt for 50 procent mere i julehandlen i år i forhold til sidste år. I julehandlen har butikkerne i alt solgt for over 1 milliard kroner.

- Vi har hænderne højt hævet over hovedet. Det er kun 10 procent af vores medlemmer, der siger, at det er lidt under det, de havde sidste år. Så alle de andre har faktisk være tilfredsstillende, siger Henrik Theil, der er kommunikationschef for Foreningen for Distance og Internethandel.

01:58 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App