¨

Regstrup-talent er årets kvindelige fodboldspiller

Foto: TV ØST

Simone Boye fra Regstrup er netop blevet kåret til årets kvindelige fodboldspiller af Spillerforeningen.

De kvindelige spillere har peget på Brøndby IF’s Simone Boye fra Regstrup ved Holbæk som Årets Kvindelige Fodboldspiller. Det sker på baggrund af en stærk sæson, hvor den unge Brøndby-spiller for alvor har gjort sin entré i dansk kvindefodbold, skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

I en alder af blot 22 år løber Brøndbys IF’s Simone Boye med titlen som Årets Kvindelige Fodboldspiller, der hvert år uddeles af Spillerforeningen. Som den unge alder indikerer, er det ikke længe, Simone Boye har været en fremtrædende spiller i den danske liga. De kvindelige fodboldkollegaer peger ikke desto mindre på den centrale midtbane spiller som Årets Kvindelige Fodboldspiller.

Både offensiv og defensiv

Dermed har Simone Boye for alvor meldt sin ankomst i dansk kvindefodbold. Simone skiftede for halvåndet år siden BSF ud med Brøndby IF, efter hun i en periode spillede i amerikanske UTSA Texas. Simone Boye bliver både brugt på den offensive såvel som defensive midtbane, og det er på baggrund af de præstationer, at Simone er blevet kåret som Årets Kvindelige Fodboldspiller.

Se Simone Boye modtage Spillerforeningens pris som Årets Kvindelige Fodboldspiller i DR Sporten onsdag aften klokken 22.20.

Her har Simone Boye spillet:

  • Jernløse IF: 1998 - 2007 
  • MV05: Januar 2007 - juni 2007 
  • Skovlunde/BSF: August 2007 - juni 2012 
  • UTSA Texas (amerikansk college hold): August 2012 - december 2012 
  • BSF: Januar 2013 - nu

Kilde: DBU

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App