Politiet rykker talstærkt ud i Holbæk: Skudepisode i Vangkvarteret

Politiet ser med stor alvor på skudepisoden i Vangkvarteret i aftes og eftersøger tre biler, der er set køre fra gerningsstedet i høj fart

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands Politi modtog i aftes klokken 21.22 flere anmeldelser om, at der i området ved Havevang i Holbæk havde lydt flere brag, der kunne minde om skud.

Politiet rykkede talstærkt ud og afspærrede et større område i  Vangkvarteret i Holbæk ved Havevang, Mellemvang og Holbæk Have for at undersøge området for eventuelle spor efter et skyderi.

I området fandt politiets hundepatruljerne flere afskudte patronhylstre, men der var ingen tegn på, at hverken personer eller køretøjer skulle være blevet ramt. 

Vidner så tre biler forsvinde i høj fart 

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om, hvem der har været involveret i episoden og hvem der var mål for skuddene. Lige efter at skuddene var affyret, så vidner op til tre biler køre fra området i høj fart. To af bilerne var lyse og den tredje var en mørk stationcar. 
Politiet vil i løbet af i dag endnu en gang undersøge gerningsstedet for at finde flere spor i sagen nu hvor det er lyst. 

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med vidner og personer, der måtte have oplysninger i sagen.

Henvendelse kan ske til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Fokus på tryghed 

Efter aftenens skyderi var politiet hele natten massivt til stede i hele Holbæk for at skabe tryghed for borgerne og for at finde de personer, som har haft en rolle i skyderiet.

Den tryghedsskabende indsats vil forsætte i den kommende tid, oplyser politiet.

Derfor opstiller politiet i dag den mobile politistation i Vangkvarteret ved Fælleshuset, så beboere i området og borgerne i hele Holbæk får mulighed for at tale med politiet. Den mobile politistation vil være i området i dag i tidsrummet fra kl. ca. 11.00 – 14.30.