Politiet klar til stor rockerfest

Bandidos rockere trækker i festtøjet på lørdag til deres årlige motorcykeltræf, hvor de vil køre fra klubhus til klubhus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De fleste bruger pinsen på at grille og familiesamvær. Bandidos-rockere bruger deres på at skyde motorcykelsæsonen i gang med et tour de chambre.

På lørdag vil der være lidt mere blå blink i gaderne i Holbæk og Næstved. Politiet har meldt ud, at de regner med, at Bandidos-rockere vil komme igennem flere Sjællandske byer til deres årlige motorcykeltræf kaldet Poker Run.

Det skriver Sjællandske.

Ved det såkaldte Poker Run vil rockerne køre fra klubhus til klubhus, og her forventes det altså, at de vil besøge klubhuset i Holbæk og slutte aftenen af med en stor fest i Næstved.

- Vi følger begivenhederne tæt, og vi forventer ingen problemer, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske. 

Ifølge politiets oplysninger så vil omkring 100 rockere akkompagneret af deres motorcykler deltage i festlighederne. Dog mener politiet også, at det kommer an på, hvordan pinsevejret bliver. Hvis der kommer meget regn, så vil rockerne sikkert holde sig indendørs.