Politiet i Holbæk advarer mod tricktyve

En chokoladebutik i Holbæk var fredag udsat for et forsøg på veksel-tricktyveri. Politiet hører gerne fra folk, der har set tricktyvene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En chokoladebutik i Holbæk blev fredag udsat for et forsøg på tricktyveri. 

Klokken 12.37 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et forsøg på veksel-tricktyveri i chokoladebutikken på Ahlgade i Holbæk.

En 21-årig kvindelig ekspidient havde taget imod to udlændinge, en mand og en kvinde, som ville købe slik for 50 kroner.

Led ikke tab

Kvinden betalte slikket med en 1.000-kroneseddel og fik byttepenge retur. Hun ønskede nu pengene vekslet til euro, hvilket ekspedienten sagde nej til.

Kvinden ønskede derfor handlen annulleret og gav byttepengene retur til ekspedienten. Da ekspedienten talt pengene op igen, manglede der 500 kroner.

Sedlen samlede kvinden op fra gulvet og gav ekspedienten, hvor handlen nu blev annulleret. Butikken har ikke lidt tab efter episoden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Parret forlod straks butikken i ukendt retning.

Politiet ledte forgæves efterparret i området. Derfor hører lokalpolitiet i Holbæk gerne fra personer, der har bemærket dem i området.

Kontakt politiet på tlf. 1-1-4 med oplysninger i sagen.

Signalement af tricktyvene