Politiet efterlyser vidner til røveri på Q8

En Q8-tank i Tølløse blev røvet den 17. februar. Nu har politiet et detaljeret signalement og efterlyser vidner til røveriet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med en pistol truede to mænd den unge ekspedient i Q8 til at udlevere pengene i kassen. Røveriet skete den 17. februar klokken 21.45 på Tølløsevej 55.

Efter røveriet forsvandt mændene formentligt fra stedet til fods ad Tølløsevej og Sønderstrupvej mod syd til p-pladsen ved SuperBrugsen, hvor de muligvis havde et flugtkøretøj.

De to røvere beskrives som:

-       A: mand, ca. 175-185 cm. høj, alm. af bygning, iført en hvid bluse  og uden på den en lysegrå hættetrøje med hætten trukket op over hovedet. Han havde endvidere mørkegrå joggingbukser og hvide sko på. Han bar hvide handsker og var maskeret med en lyseblå skimaske med huller til øjnene. Han bar en sort pistol.

-       B: mand, ca. 175-185 cm. høj, alm. af bygning, iført en mørkegrå hættetrøje med hætten trukket op hover hovedet. Han bar endvidere lysegrå joggingbukser med en mørk stribe/mønster langs ydersiden af benene. Han var maskeret med et klæde for ansigtet. Han havde hvide sko og hvide handsker.

Politiet vil gerne tale med vidner, der kan genkende de to mænd, eller har set dem flygte fra stedet, set en evt. flugtbil i området, eller andet, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen.

Kontakt lokalpolitiet i Holbæk eller nærmeste politi på 114.