Politiet efterlyser vidne

Lokalpolitiet i Holbæk beder om hjælp til at finde et vidne og gerningsmænd til et overfald i Holbæk begået den 11. maj.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet søger vidner til et overfald begået den 11. maj 2013 klokken 01.29 på Tidemandsvej ud for nr. 2 i Holbæk.

Her fik en 26-årig mand først et knytnæveslag i ansigtet og efterfølgende et spark i ansigtet. Manden faldt bevidstløs til jorden og kom først til sig selv flere minutter senere.

Inden overfaldet blev den 26-årige og to vidner set sammen med en gruppe på tre mænd. Den ene af mændene var provokerende, hvilket fik den 26-årige til at gå lidt frem imod ham. Det fik den ene af de tre mænd til slå og sparke ham.

Overfaldsmændene beskrives som mænd med anden etnisk oprindelse end dansk (arabisk udseende) i alderen 18-28 år, 170-185 cm høje og med sort kort hår.

De tre mænd blev kort tid forinden set kørende på to cykler, hvor også en lyshåret kvinde kørte med. Kvinden er formentlig sat af i nærheden i området Tidemandsvej, Skolegade, Markedspladsen og Fuglsvej.

Politiet har afhørt vidner og den 26-årige mand, men har endnu ikke kunne identificere den lyshårede kvinde eller de tre overfaldsmænd.

Personer med oplysninger til identifikation af enten den lyshårede kvinde eller de tre mænd kan kontakte Lokalpolitiet i Holbæk personligt eller på telefon 46 35 14 48.