¨

Politi i klammeri med fakta-tyve

Foto: TV ØST

Tre indbrudstyve blev i nat taget på fersk gerning under et indbrud i Fakta i Tølløse. En politimand blev såret under anholdelsen.

Det endte i voldsom håndgemæng, da politiet i nat kort efter klokken 1 overraskede tre indbrudstyve under et indbrud i en Fakta-butik på Tølløsevej i Tølløse.

En politimand brækkede hånden i forbindelse med anholdelsen af de to af indbrudstyvene. Den tredje nåede at stikke af. 

Politiet var tæt ved supermarkedet, da anmeldelsen indløb. Da de ankom, var de tre gerningsmænd stadig i butikken, mens en mørkeblå Audi A 4 holdt parkeret udenfor. Politiet placerede patruljevognen, så det var vanskeligt at stikke af med Audien.

Tyvene forsøgte at bryde ind i butikkens tobakslager, da de blev overrasket af politiet. Den ene gerningsmand lykkedes med at komme ud i Audien, hvor han påkørte patruljevognen, inden han flygtede til fods med en politimand i hælene.

Flere patruljevogne blev sendt til stedet, men det lykkedes alligevel den tredje gerningsmand at flygte.

De to anholdte mænd på henholdsvis 35 og 28 år fra Ringkøbing og Brøndby fremstilles i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Det er mindre end to måneder siden, den samme Fakta-butik blev udsat for groft røveri, hvor to ansatte blev truet med kniv og bagbundet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App