Politi efterlyser lastbilchauffør - vil indstille ham til dusør

Politiet efterlyser den lastbilchauffør, der natten til onsdag standsede en spøgelsesbilist på Holbækmotorvejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Var det dig, der snarrådigt stillede din lastbil på tværs af Holbæk-motorvejen og standsede en spøgelsesbilist? Så vil politiet meget gerne tale med dig.

Politiet efterlyser nemlig en lastbilchauffør, der klokken 01.05 natten til onsdag satte sin lastbil på tværs af motorvejen. Han er nemlig både et vigtigt vidne i sagen - og politiet vil gerne indstille ham til en dusør.

Sagen startede, da en 79-årig bilist fik forvildet sig ned på motorvejen imod kørselsretningen. Her kørte han som spøgelsesbilist, og fremkaldte mindst to farlige situationer, hvor bilister måtte foretage opbremsninger og undvigemanøvrer for at undgå spøgelsesbilisten.

Lastbilchaufførens manøvre betød dog, at manden blev standset, så han kunne tilbageholdes. Han blev sigtet for vanvidsbilisme, fik konfiskeret sin bil, og blev kørt hjem fra stedet.

Læs også
Lastbilchauffør standsede spøgelsesbilist på motorvej
Læs også
Lastbilchauffør standsede spøgelsesbilist på motorvej

Efterlyst

Politiet er dog rigtig kede af, at de ikke fik skrevet nummeret til lastbilchaufføren ned. Derfor efterlyser de ham nu i en pressemeddelelse.

De oplyser, at betjentene på stedet havde stort fokus på at få ryddet motorvejen igen, så trafikken kunne flyde - men i skyndingen fik de ikke skrevet identiteten på lastbilchaufføren ned.

De oplyser dog, at de anset lastbilchaufføren for at være et vigtigt vidne og vil meget gerne i forbindelse med ham.

De betegner samtidig hans indsats som ekstraordinær og vil derfor indstille ham til en dusør, oplyser de.

Er du lastbilchaufføren, eller ved du, hvem det var, så må du gerne kontakte politiet på telefon 1-1-4.