¨

Pipeband øver sig inden koncert i Holbæk

01:32

MIN HVERDAG: Holbæk Pipe Band øver sig på deres koncert "Live koncert - en route" lørdag.

Traditionen tro gennemfører Holbæk Pipe Band deres årlige efterårskoncert første lørdag i oktober. I videoen ovenover kan i se den sidste aftenøver inden koncerten på lørdag.

- Det er ottende gang koncerten gennemføres og igen år foregår det på Holbæk Private Realskole på Absalonsvej. Koncerten har i år fået undertitlen: ”Live koncert – en route”. En route betyder ”på vej”, men bandet er mere end bare ”på vej”. Holbæk Pipe Band har i år vundet danske og skandinaviske mesterskaber. Senest blev de flot placeret ved de internationale Trebsen Highland Games i Leipzig i Tyskland, skriver David Lundgreen i en mail til TV ØST.

Billet for en "flad hund" 

Endvidere skriver David Lundgreen, at bandet er klar med et nye repertoire, men at der også bliver et genhør med de mere velkendte skotske numre som ”Scotland the Brave”, ”Amazing Grace” og lignende klassikere.

Selve koncerten på Holbæk Private Realskole begynder kl. 19.30, men dørene slås op en time før, og det er muligt at købe billetter til en 100 kroner pr. stk.ved indgangen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App