Ny arena på vej til Holbæk

Arkitektfirmaet COBE har vundet konkurrencen om den kommende Holbæk Arena.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nu er der sat navn på firmaet, der skal lave Holbæk Arena, og det bliver COBE, som vinder opgaven.

Holbæk Kommune udskrev sidste år i november en arkitektkonkurrence for Holbæk Arena. Opgaven bestod i at give et bud på en masterplan med et overordnet arkitektonisk koncept for et nyt idræts- og arktivitetscentrum i det sydvestlige Holbæk, og nu er vinderen altså fundet.

Det skriver Holbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Spændende arkitektonisk

Det blev COBE, der var bedst af de i første runde 5 og i anden runde 3 firmaer, der deltog i konkurrencen.

- COBE’s bud er spændende arkitektonisk, det er idræts- og aktivitetsfagligt meget velfunderet og det leverer et godt bud på, hvordan vi kan bygge et idræts- og aktivitetscenter, der lever op til fremtidens krav, siger Søren Kjærsgaard (V), der er borgmester i Holbæk Kommune.

Idrætsforeningerne på banen igen

Ideen bag arenaen kommer oprindeligt fra idrætsforeningerne, og nu skal de på banen igen, mener borgmesteren.

- Vi har fået et overordnet koncept for udviklingen af Holbæk Arena, og vi har fundet det team, der skal stå for det videre arbejde. Men det endelige udseende og funktionerne i Holbæk Arena skal stadig udvikles yderligere. Derfor spiller foreningerne også en helt afgørende rolle i den arbejdsproces, vi nu sætter igang, siger Søren Kjærsgaard og fortsætter:

- Vi har skitsen til et fantastisk spændende projekt, som vi glæder os rigtig meget til at realisere sammen med foreningerne, siger han.

Første møde med foreningerne finder sted tirsdag den 18. juni.