¨

Nu begynder kampen om lygtepælene

Foto: TV ØST

Helle Thorning-Schmidts indkaldelse til pressemøde klokken 11 har fået de politiske ungdomsorganisationerne i startposition. Nu begynder kampen om lygtepælene.

Onsdag morgen venter hele Danmark på, at statsminister Helle Thorning-Schmidt udskriver valg, og når det sker er første slagmark gader og stræder, hvor der bliver kamp om lygtepælene.

I hele landet står de politiske ungdomsorganisationer klar til at hjælpe deres folketingskandidater med at komme til tops både i pælene og i folks bevidsthed.

- Vi vil være de første til at sætte valgplakater op i Holbæk og dele roser ud, så vi er klar, så snart hun udskriver valget, lyder det fra Frederik Vad Nielsen, der er presseansvarlig i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU).

Han og kammeraterne samles på valglokalet, og så er det på gaden.

- Vi lægger ud i Holbæk hos folketingskandidat Kaare Dybvad, og vi vil med gejst og engagement erobre de vigtigste lygtepæle. Ingen kommer til at slå os! Vi vinder plakat-ræset, lyder det.

Også hos Venstre Ungdom er man mere end klar til valgkampen. 

- Vi går i gang om kort tid med at hænge valgplakater op på Nytorv i Slagelse, så vi er fuldstændig klar, lød det fra VU's kampagneleder i Slagelse, Kelvin Jensen først på formiddagen.  

Statsministeren har indkaldt til pressemøde i spejlsalen klokken 11, hvor det forventes, at hun udskriver valg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App