¨

Nigerianere til prøvetræning i Nordvest FC

Foto: TV ØST

Nordvest har de sidste måneder arbejdet på at finde en usleben diamant i Afrika. Og i dag var det så sidste chance for tre nigerianske spillere for at bevise, at de er værd at satse på.

I dag var en novemberdag i Holbæk som så mange andre. Grå og kedelig, med regn og blæst. Men der var alligevel et eksotisk islæt. Nordvest FC har nemlig arbejdet på at få tre Nigerianske spillere på prøvetræning siden september måned. En mulighed de fik gennem klubbens netværk.

 

- Tænk engang hvis der er en diamant imellem de tre, som vi kan hjælpe ind på det europæiske fodboldmarked, siger Carsten Damgaard, som er Eliteformand i Nordvest FC.

For 14 dage sigen kom Joseph Odinaka og hans to landsmænd så til Danmark. Og siden har de skulle bevise deres værd i klubben.

- Alle afrikanske spillere drømmer om at spille i Europa. Det har altid været min drøm, og jeg tror at det vil lykkes for mig, siger Joseph Odinaka, som kommer fra CATS Football Academy i Nigeria.

Nordvest FC satser normalt meget på egne spillere, og de tre nigerianere må da også rejse hjem i morgen - uden en kontrakt. Men klubben kan godt finde på at hente spillere langvejs fra i fremtiden.

- Nu har vi haft en tæt og positiv dialog med agenten fra Nigeria, så nu ved han hvad det er, vi går efter, siger Carsten Damgaard.

01:18 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App