Næsten 100 sagde farvel til Flaske Yvonne

Hun er blevet hyldet på Facebook, og der har været mindehøjtidelighed for hende på et værtshus i Holbæk. Mandag blev Yvonne Larsen eller Flaske Yvonne så bisat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere har allerede sagt farvel via Facebook, vi tanker, eller da der onsdag i sidste uge blev holdt mindehøjtidelighed for 65-årige Yvonne Larsen.

Mandag var det så i Tveje Merløse Kirke, at næsten 100 personer var mødt op for at tage afsked med den kendte kvinde fra bybilledet i Holbæk.

Det skriver Sjællandske.

En af Guds originaler

Yvonne Larsen var nok bedre kendt under navnet Flaske Yvonne, fordi hun brugte store dele af sin tid på at samle pantflasker. For nogle år siden blev der oprettet en fanside om hende på Facebook, hvor over 6000 har været inde og trykke 'synes godt om'.

Hun var en del af Holbæk by og altid god for en kvik bemærkning, og siden hendes død forrige søndag er det væltet ind med hilsner og minder om den 65-årige flaskedronning.

- En af Guds originaler det var hun, der fandtes kun en af hendes slags, sagde sognepræst Lisbeth Thomsen under bisættelsen mandag.

En bisættelse som Yvonne Larsen selv havde ønsket skulle foregå fra Tveje Merløse Kirke.