Mystisk tæskehold på spil

Et tæskehold på 10-15 mænd med hættetrøjer og køller angreb i går en tilsyneladende tilfældig mand i hjemmet. Politiet tror, at tæskeholdet kan have taget fejl af adressen og besøgt den forkerte mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 46-årig mand i Holbæk ventede ikke gæster i går aftes. Derfor blev han noget overrasket, da han alligevel fik besøg. Gæsterne var 10-15 store mænd, som alle var iklædt hættetrøjer. Mændene kom ind bevæbnet med køller.

Mændene begyndte at slå løs på manden, der til sidst fik vristet sig ud på altanen. Her sprang han ud og løb væk ifølge Midt- og Vestsjællands Politi. Gruppen af mænd forsvandt herefter.

- Det er en meget mystisk sag, fordi vi har ingen anelse, om hvorfor de netop angreb denne mand. Normalt er der for eksempel en gæld, der skal inddrives. Men så vidt, vi kan se, er der ingen umiddelbar grund til overfaldet. Det ser helt tilfældigt ud, siger kommunikationsmedarbejder Jan Lauritzen.

Politiet håber, at nogle har set mændene og kan hjælpe politiet med signalement eller informationer om deres flugtbiler.

Politimanden har selv et bud på, hvorfor det mystiske tæskehold besøgte manden.

-  Min egen teori er, at det kan være et tæskehold, der er gået forkert. Altså, at de er kommet til at besøge den forkerte mand af uvisse årsager, siger Jan Lauritzen.