Michael Rasmussen vender tilbage

Kyllingen fra Tølløse vender tilbage indenfor et halvt år. Det mener landstræneren i Danmarks Cykle Union.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Om mindre end et halvt år kan Michael Rasmussen være tilbage i det internationale cykelfelt, og landstræner i Danmarks Cykle Union, Lars Bonde, er ikke i tvivl om, at Rasmussens comeback vil komme til at præge cykelåret 2009.

- Han kommer tilbage, og han kommer til at køre stærkt. Rigtig stærkt. Og det vil komme til at suge fokus til sig, for folk vil selvfølgelig stå der, og hele den gamle diskussion vil blomstre op igen. Der er længe til, men jeg er sikker på, at han kommer tilbage. Jeg ved ikke, om han igen kommer til at køre med om den gule trøje i Tour de France, men jeg tror på, at han bliver en markant faktor. Han er typen, der gennemfører sine ting, han er indædt, og han plejer at nå det, han vil, siger landstræneren til Ritzaus Bureau.

Mindre sikker i vurderingen er den tidligere toprytter Thomas Bay, der i dag er kommentator på Eurosport.

- Jeg kan godt se ham vende tilbage. Af de store løb så tror jeg, at det er mest realistisk, at vi først får ham at se i næste års Giro d'Italia måske, for jeg tror mest på, at det bliver et lille italiensk hold, der vil ansætte ham, siger Thomas Bay.

Netop det med ansættelse bliver ifølge Bay det springende punkt for danskeren.

- Skal man være sikker på at komme ind i de store løb, så skal man ind på de store hold, og der er jeg meget i tvivl om, hvorvidt Rasmussen kommer ind.

/ritzau/