Medaljeregn til Holbæk Taekwondo Klub ved DM

Det blev til fire danmarksmesterskaber, to sølv- og én bronzemedalje til Holbæk Taekwondo Klub ved danmarksmesterskaberne i Odense lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I Arena Fyn var der samlet 450 af Danmarks bedste taekwondoudøvere. Kæmperene kom fra 28 klubber fra hele landet.

Holbæk deltog med 8 kæmpere, hvoraf der var to regerende mestre og fem debuttanter.

Det skriver Holbæk Taekwondo Klub i en pressemeddelelse. 

Landsholdskæmperen Alfred Röttger Rydahl vandt for fjerde år i træk danmarksmesterskabet, først som junior, og nu ” Hat trick” som senior. Han beviste sit høje niveau og forsvarede sit mesterskab overlegent ved i første kamp at vinde 15-1. Efter kun to runder og finalen vandt han med 10-1.

Smilla Kjær Barkum, barnekæmper, forsvarede sin titel flot og vandt for andet år i træk. Hun vandt ved ”sudden death” i seminalen og 4-3 i finalen over Frederikssund, og så var guldet og mesterskabet hjemme.

Debutanten Yones Dahmani, cadetkæmper, vandt overlegent sit mesterskab. Han vandt to kampe, først med 18-8 over Risskov og i finalen 12-0 over en kæmper fra Esbjerg City.

Debutanten Yasmin Dahmani, barnekæmper, vandt finalen med 8-3 over Nørrebro. Kampen var meget jævnbyrdig i starten, men så fik Yasmin greb om det og førte flot de 2 sidste runder, og blev danmarksmester.

Rasmus Julert Villumsen, juniorkæmper, vandt semifinalen stort over en Randerskæmper 15-1. Finalen var meget jævnbyrdig, og Rasmus førte det meste af tiden, men 10 sekunder før tid, fik modstanderen ramt med et hovedspark, så han vandt og Rasmus fik sølv.

Debutanten Frida Juhl Nielsen, juniorkæmper, kæmpede en meget tæt finalekamp mod Brande, som i sidste runde fik  godt fat og vandt med 7-3. Så det blev til sølv.

Theo Reenberg, også debutant og cadetkæmper, kæmpede bravt, men tabte i semifinalen og fik dermed bronze. Malik Tamer, barnekæmper, der også var med for første gang, tabte sin første kamp på trods af stor kamp-iver.

Der var mange fra Holbæk Taekwondo Klub, der kunne tage en medalje med hjem, på grund af tekniske vanskeligheder ved stævnets start, der betød, at kæmoerne måtte vente over en time på at komme i gang, skriver klubben i en pressemeddelelse. Flere af dem måtte derudover holde sig friske og parate, selvom deres sidste kampe først blev kæmpet ved 20-tiden om aftenen.