Lokalt nissepar hitter på Facebook verden over

Et lokalt loppemarked fra Holbæk har delt en sjov nissevideo, som nu nærmest er eksploderet på Facebook og delt i adskillige lande.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da Gitte Bøgh forrige uge lagde en video på Facebook af to nisser, der hygger sig i badet, havde hun næppe forestillet sig hvilken rækkevidde, det ville give hendes lille loppemarked i Holbæk MegaCenter.

I skrivende stund har næsten 21.000 delt opslaget – og  nisseparret er nået ud til flere lande. Både i USA, Australien, New Zealand og Tyskland er den lille gadget gået direkte i hjerterne på folk.

- Opslaget var ment som noget sjovt og anderledes for at sælge en vare, ligesom vi gør så mange gange på vores side for butikken.  Men at blive kendt på det store world wide web er da fantastisk, fortæller Gitte Bøgh, der sammen med sin mand ejer Kram&Co, som er et indendørs loppemarked i Holbæk MegaCenter.

Videoen på butikkens Facebook er nu blevet vist 1,4 millioner gange. Og det lokale loppemarked er nærmest blevet bestormet med henvendelser fra folk, som vil have fingrene i et det lidt frække nissepar. Det ene eksemplar i butikken er dog solgt. For 95 kroner.

- Jeg fik det engang som julegave ombord på et skib i Caribien, hvor vi fejrede jul. Og i år sorterede jeg mine juleting og tænkte, at jeg ikke gad at gemme det længere, siger Gitte Bøgh, der er lidt overrasket over, hvordan nisseparret formået at storhitte på nettet.

- Man ved aldrig, hvad der hitter på Facebook, men nisserne tog i den grad kegler, siger hun.

Du kan se videoen, som Gitte Bøgh delte på sin Facebook ved at klikke øverst på siden.