¨

Kørte galt under flugt fra politiet

Foto: TV ØST

En 36-årig mand fik brud forskellige steder på kroppen, efter at han natten til søndag var passager i en bil, der kørte galt under flugten fra en patruljevogn og havnede i en mark.

Politiet stoppede bilen midt i Tølløse på grund af mistanke om spirituskørsel. Men da betjenten var på vej hen for at tale med føreren, gassede han pludselig op og kørte afsted i høj fart af Kvarmløsevej.

Patruljen mistede hurtigt kontakten med bilen, og da de to betjente opgav jagten og var i gang med at vende patruljevognen på den lige vej, strejfede lygterne en havereret bil i marken.

Det viste sig, at føreren havde mistet herredømmet over bilen, der var kørt ind i en mark og rullet rundt. Med i bilen var to passagerer, hvoraf den ene måtte indlægges med flere brud og nu er overført til Rigshospitalet. han er dog udenfor livsfare

Ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestsjælland Politi er den 44-årige fører i forvejen fradømt retten til at køre bil på grund af spirituskørsel. En blodprøve skal nu afgøre, om det også var tilfældet her.

00:34 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App