¨

Holbæk-spiller skal testes i OB

Foto: TV ØST

Den 22-årige fodboldspiller, Frederik Tingager fra Holbæk, skal i næste uge træne og spille reserveholdskamp med OB.

Frederik Tingager fra 2. divisionsholdet Holbæk B&I skal prøvetræne hos OB.

Det sker fra på søndag til senest onsdag, mens der er pause i Superligaen på grund af play off-landskampene til EM-slutrunden mod Sverige. Det skriver Holbæk B&I på sin hjemmeside.

Skal spille mod FC Midtjylland

 

Aftalen indebærer, at 22-årige Frederik Tingager træner med OB-truppen søndag og spiller kamp for reserveliga-mandskabet dagen efter, mandag, mod FC Midtjylland.

 

For HB&I´s sportschef, Steen Vester, kommer top-klubbernes interesse for Frederik Tingager ikke som nogen overraskelse:

 

- På et tidspunkt må vi nok indse, at Frederik skal videre i sin karriere og spille på et højere niveau. Det her er en god mulighed for at prøve sig af i en god klub. I HB&I vil vi gerne hjælpe vores spillere videre i deres karriere, siger han til klubbens hjemmeside.

Steen Vester understreger, at det er for tidligt at sige, om Holbæk må undvære Frederik Tingager i forårets slutspil om at undgå nedrykning fra 2. division.

Sportschef bakker op

Holbæk B&I´s sportschef, Asger Madsen glæder sig på både Frederik Tingagers og Holbæk-klubbens vegne:

 

- Om det bliver OB eller en anden dansk topklub, der får glæde af Tingager, bliver spændene at følge. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han har både de fodboldmæssige og menneskelige kompetencer, der skal til for at kunne begå sig på øverste hylde.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App