Holbæk-spiller skal testes i OB

Den 22-årige fodboldspiller, Frederik Tingager fra Holbæk, skal i næste uge træne og spille reserveholdskamp med OB.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Frederik Tingager fra 2. divisionsholdet Holbæk B&I skal prøvetræne hos OB.

Det sker fra på søndag til senest onsdag, mens der er pause i Superligaen på grund af play off-landskampene til EM-slutrunden mod Sverige. Det skriver Holbæk B&I på sin hjemmeside.

Skal spille mod FC Midtjylland

 

Aftalen indebærer, at 22-årige Frederik Tingager træner med OB-truppen søndag og spiller kamp for reserveliga-mandskabet dagen efter, mandag, mod FC Midtjylland.

 

For HB&I´s sportschef, Steen Vester, kommer top-klubbernes interesse for Frederik Tingager ikke som nogen overraskelse:

 

- På et tidspunkt må vi nok indse, at Frederik skal videre i sin karriere og spille på et højere niveau. Det her er en god mulighed for at prøve sig af i en god klub. I HB&I vil vi gerne hjælpe vores spillere videre i deres karriere, siger han til klubbens hjemmeside.

Steen Vester understreger, at det er for tidligt at sige, om Holbæk må undvære Frederik Tingager i forårets slutspil om at undgå nedrykning fra 2. division.

Sportschef bakker op

Holbæk B&I´s sportschef, Asger Madsen glæder sig på både Frederik Tingagers og Holbæk-klubbens vegne:

 

- Om det bliver OB eller en anden dansk topklub, der får glæde af Tingager, bliver spændene at følge. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han har både de fodboldmæssige og menneskelige kompetencer, der skal til for at kunne begå sig på øverste hylde.