Holbæk fyrer cheftræner

HB&I har valgt at fyre cheftræner Stefan Håkansson og i stedet forfremme assistenttræner Peter Ebbe Tønder til jobbet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stefan Håkansson ryger ud, og Peter Ebbe Tønder ryger ind. Holbæk har netop fyret cheftræneren for klubbens førsteholdstrup, Stefan Håkansson, og besluttet at lade assistenttræneren tage over, skriver HB&I på klubbens hjemmeside.         

- Vi tror på, at Peter Ebbe Tønder som ny cheftræner kan forløse det potentiale, som vi mener, der er i vores spillertrup - både hvad angår det spillemæssige og det resultatorienterede, siger formanden for eliteudvalget, Asger Madsen.

Skuffende efterår

Stefan Håkanssons tid i Holbæk slutter ovenpå et turbulent efterår, hvor klubben med en sjetteplads i 2. division nu til foråret skal spille for at undgå nedrykning. Det blev nemlig kun til et point i gennemsnit mod nedrykningskandidaterne fra B1908, Avarta og AB Tårnby, og det er ifølge Asger Madsen ikke tilfredsstillende.

Håkanssons ambitioner var ellers at føre holdet til oprykning, men de skuffende resultater fører nu i stedet til en fyring.  

- Klubbens ledelse har vurderet, at et skifte på cheftrænerposten er mest optimalt før en lang vinterpause, hvor den ny cheftræner får tid til at sætte sit præg på truppen og spillet, siger Asger Madsen.