Fandt kvæstet kvinde i fodgængerfelt - politiet er på bar bund

Politiet efterlyser vidner i forbindelse med, at en tilskadekommen kvinde blev fundet i et fodgængerfelt i Holbæk lørdag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 69-årig kvinde fra Holbæk blev lørdag aften indlagt på Holbæk Sygehus med indre kvæstelser og muligvis også kvæstelser i hovedet. Kvinden har pådraget sig skaderne under omstændigheder, hun ikke selv kan huske.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Politiet blev kontaktet lørdag klokken 21.20 af kvindens pårørende, efter at kvinden var blevet bragt til hospitalet. Omkring klokken 18 lørdag aften var hun nemlig blevet fundet liggende hjælpeløs i et fodgængerfelt midt på Munkholmvej i krydset ved Stormølle-Østre Fælledvej i Holbæk.

- En kvindelig cyklist havde fundet hende liggende på vejen ukontaktbar og med en hundesnor i hånden. Hunden var dog løbet væk og hjem til kvindens bopæl i nærheden, står der i døgnrapporten.

Forbipasserende slog alarm

Cyklisten har fortalt politiet, at der ikke var nogen øvrige trafikanter på stedet, da hun fandt kvinden liggende i fodgængerfeltet.

Efterfølgende kom der dog flere trafikanter til stedet, og sammen fik de slået alarm og afspærret området, så ingen kørte ind i kvinden.

- Hun blev bragt på skadestuen, men årsagerne til kvindens tilskadekomst kunne ikke umiddelbart klarlægges, idet kvinden ikke selv var i stand til at afgive en forklaring om sine skader, skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets undersøgelser har ikke givet svar

Politiet foretog efterfølgende en nærmere undersøgelse af findestedet på Munkholmvej med assistance fra en bilinspektør. Undersøgelsen har dog ikke ført til nogen nærmere afklaring af, hvad der har været årsag til kvindens tilskadekomst.

- Politiet arbejder ud fra en teori om, at der enten kan være tale om et færdselsuheld eller måske et overfald, skriver de i døgnrapporten.   

Kvinden havde været iført en mørk dynejakke, da hun blev fundet på vejen, og blev i øvrigt beskrevet som cirka 160 centimeter høj og med langt brunt hår. Ud over indre kvæstelser havde hun også tydelige, friske skader i ansigtet.

Politiet i Holbæk vil gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger om kvindens færden i området ved findestedet, eller som måske har set noget usædvanligt i området.

Kontakt politiet på tlf. 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.