¨

Drenge bundet med gaffatape efter voldsom chikane

Foto: TV ØST

I lørdags civilanholdt Pernille Karup sammen med en bekendt to 16-årige drenge. Hun havde fået nok efter flere ugers voldsom chikane.

Lørdag aften foretog 39-årige Pernille Karup sammen med en bekendt civile anholdelser, da de i fællesskab fangede to 16-årige drenge, hvorefter de bandt deres hænder sammen med gaffatape og låste dem inde på Pernille Karups badeværelse i P.C. Müllers Have i Holbæk.

Kort efter ankom politiet og overtog sagen. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Årsagen var, at den 39-årige kvinde i flere uger er blevet chikaneret af en gruppe unge, der har kastet æbler, syrebomber og asfaltstykker mod vinduerne i hendes hjem, hvor hun bor med sin 12-årige søn. Og kort inden tilbageholdelserne lørdag aften skete det igen.

- Det er et helvede, vi bor i i øjeblikket. Man er på - og bange - hele tiden, siger hun.

Pernille Karup er klar over, at det er risikabelt at foretage en civil anholdelse. Men hun havde ikke noget alternativ, forklarer hun.

Den 39-årige kvinde er langt fra den eneste i området, der er blevet chikaneret af gruppen af unge i den seneste tid. Nordvestnyt har været i kontakt med flere utrygge borgere, der også har oplevet, at forskellige genstande er blevet kastet mod deres hjem.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App