Brud på ryg og ribben efter bil faldt ned over ham

En 37-årig mand fra Gislinge ved Holbæk har fået brud på ryg, ribben og bækken, efter at han mandag fik en bil ned over sig på sit arbejde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 37-årig mand kom voldsomt til skade, efter at en bil mandag faldt halvanden meter ned på ham. Uheldet skete, fordi en af hans kolleger ramte liften med en bil.

Det skriver Dagbladet Roskilde.

Fod gled på koblingen

Den 37-årige mekaniker, der kommer fra Gislinge ved Holbæk, arbejder på JJ Auto i Kirke Hyllinge. Her var hans kollega ved at starte en bil, men hans fod gled på koblingen og fik ikke bremset, så bilen ramte en lift, hvor en anden bil var hevet halvanden meter over jorden.

På grund af stødet tippede den lille personbil forover, hvilket fik den 37-årige til at række hænderne op og forsøge at standse den. Det lykkedes ikke. I stedet kom han i klemme under den.

Afventer Arbejdstilsynet

Han blev mandag morgen fløjet til Rigshospitalets Traumecenter, og selv om han efterfølgende blev meldt uden for livsfare, så kommer han til at mærke til ulykken lang tid endnu, idet han har fået konstateret brud på ribben, ryggen og på bækkenet.

 Ifølge Dagbladet Roskilde afventer politiet nu Arbejdstilsynets rapport om, hvorvidt nogen kan drages til ansvar for ulykken.