Blotter onanerede foran kvinde i tog

Politiet vil gerne høre fra dig i sagen om en blotter i toget fra Holbæk på vej mod Vipperød. Ifølge politiet kan gerningsmanden have blottet sig flere gange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 21-årig kvinde fik sig formentlig noget af en ubehagelig overraskelse torsdag eftermiddag på vej i et tog fra Holbæk mod Vipperød. 

I en af togets vogne satte en ukendt mand sig pludselig på sædet overfor den unge kvinde, hvor han åbnede buskerne og begyndte at onanere. Ifølge politiet rejse kvinden sig prompte og søgte væk fra stedet for at finde togpersonalet, men da både personale og offer nåede tilbage til pladsen, var den unge mand forsvundet.

Manden beskrives som værende 15-18 år gammel, dansk og med rødt, kort hår. Kraftig af bygning, iført blå Adidas-trøje med lynlås, hvide striber og jeans. Den unge mand havde også en rygsæk med sig.

Ifølge Midt – og Vestsjællands Politi er det ikke første gang, de får anmeldelse om en blotter i toget og signalementet af manden virker også set før. Derfor vil politiet meget gerne høre fra dig, hvis du har kendskab til sagen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.